Mijn werk

Wie ben ik in mijn werkzame tijd? In de laatste jaren heb ik diverse management- en directiefuncties gehad bij financiële organisaties door het gehele land. Daarnaast heb ik meerdere studies gevolgd, zoals MBA en het Professioneel Ontwikkelingstraject (IOD). Door deze praktijkwerkzaamheden en kennis in de vakonderdelen organisatie-, bedrijfs- en veranderkunde ligt mijn kracht in het analyseren en oplossen van sturings- en organisatievraagstukken, verandermanagement en het trainen en coachen van individuen en groepen zoals management en directieteams. Een koppeling tussen de bedrijfsvraagstukken en mensontwikkeling. De verankering van verandering bij mens en organisatie weet ik als geen ander te realiseren. Mijn kennis en ervaring van zowel de mens als individu als in groepsverband gecombineerd met zijn ervaring als Teamrolmanagement/TSI/Persolog trainer biedt vele mogelijkheden in de uitvoering van cursussen, trainingen, advisering, interimwerkzaamheden en begeleiding. Als bevoegd INK-auditor kan ik en mag ik zelfevaluaties/audits (INK) begeleiden en treed ik op als spreker, presentator, (individuele) coach, dagvoorzitter en adviseur. Vanuit het Nivisc  verzorg ik mede  de Masterclass Business Control en de Kernopleiding Integraal Control t.b.v. de Rabobank Groep. Ik werk vanuit mijn eigen bv sinds 2017 heb ik mij teruggetrokken uit InterimProf en het Ontwikkelaarsgilde.

Binnen Het NIVISC , een samenwerkingplavorm met diverse andere vakmensen werk ik aan sturings- en veranderkundige opdrachten bij profit- en non-profit organisaties , control en leiderschap. Mijn activiteiten bevinden zich op de scheidslijn van leiderschap & management, sturing integraal control, Governance en organisatieontwikkeling:

  • Organisatieadvies, procesbegeleiding of expert-rol bij strategieplanning en borging van de ontwikkelde visie, missie en strategie
  • (be) sturing en integraal controle
  • Interim- en projectmanagement
  • Coaching en intervisie
  • Management-, leiderschaps- en vaardigheidstrainingen

Binnen de samenwerking Governance Professionals doe ik selecties van ledenraden en commissarissen en begeleid ik zelfevaluaties.

Naast het behalen van mijn MBA ben ik ook in het bezit van het certificaat Certified Management Consultant (CMC). Meer informatie vindt u op www.ooa.nl/cmc.

Meer informatie over het platvorm Nivisc vindt je  op www.nivisc.nl  (deze site is nog in ontwikkeling. Voor Governance Professional zie www.governanceprofessionals.nl

Comments are closed.